Bim Çay Fiyatları Güncel 2018

Bim çay fiyatları, çay tiryakilerinin yakından takip ettiği temel tüketim ürünleri fiyatlarından biri. Ülkemizin hemen her yerinde en çok tüketilen içecek grubunun başında yer alan çay, mevcut ekonomik şartlar göz önüne alındığında yıllık bazda oldukça büyük meblağlara ulaşabiliyor.
Hemen her evin ihtiyacı ve sürekli tükenen çay paketlerinde avantajlı tüketim için mutlaka büyük 1kg'lık paketlerin tercih edilmesi önemli. Bunun yanı sıra, piyasada bulunan en uygun fiyatlarla alışveriş yapmak da elbette önemli. Bu nedenle bu yazımızda güncel Bim çay fiyatları nelerdir sizlere sunuyoruz.

Bimde Hangi Çaylar Satılıyor?

Bim marketlerde müşterilere sunulan temelde üç çay markası bulunuyor. Bunların yanında BİM aktüellerde farklı markaların da indirimli olarak satıldığına şahit olmuşsunuzdur. Bim marketlerde sürekli olarak satışta bulunan markalar: Rize Turist Çayı, Bim Berk Çay ve Bim Ofçay tüm Bim mağazalarında sürekli olarak bulabileceğiniz en önemli üç ürün.

Türkiye'nin En Çok Tüketilen Çayı Çaykur Rize Turist Çayı


Sarı paketiyle ülkemizde tüm zamanların en çok satılan çayı olan Rize Turist Çayı, Bim marketlerde indirimde olsun ya da olmasın bulabileceğiniz çay markalarından biri.
Bim Çay Fiyatları arasında en pahalı olan çay bu desek yanlış olmaz.
Bim'de Rize Turist Çay Fiyatı: 25,90 TL (1000gr)
Bu fiyat piyasadaki (Günübirlik İndirimler Dışında) bulabileceğiniz en uygun çay fiyatı. Bu çayın kalitesini de ülkemiz insanı iyi biliyor. Büyük 1kg'lık paket almak avantajlı.

Çay İçin İkinci Alternatif Bim Ofçay

Bim çay fiyatları arasında ikinci sırada Ofçay var. Son yıllarda tiryakilerinde hızlı bir artışa sahip Ofçay markası, Bim mağazalarında uzun süredir sürekli satışta olan ürünler arasında.
Uygun fiyata bulabileceğiniz Ofçay, Bim Marketlerde 1kg paketi 20,95TL

Bimdeki En Uygun Çay Bim Berk Çay

Bim marketlerde diğer çaylara göre en uygun fiyata sahip olabileceğiniz çay markası Bim Berk Çay, satıştaki 1kg'lık sarı paket Bim Berk Çay Fiyatı: 18,25TL
Bim çay fiyatları 2018 yılı için geçerli olan fiyatları sunduğumuz bu yazımız sonrasında eğer sıkı bir BİM aktüel takipçisiyseniz önümüzdeki haftalarda Bim Broşürlerde bu fiyatların çok daha avantajlı olarak Cuma indirimlerinde karşılaşmanız ihtimal dahilinde.

Bim Marketlerde Satışta Olan Çay Markaları ve Fiyatları Güncel Liste 2018

Berk Çay 1 Kilogram Fiyatı: 18,25 TL
Bim Tirebolu Çay 1 Kilogram Fiyatı: 23,90 TL
Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kilogramlık Paket Fiyatı: 25,90 TL 
Bim Berk Çay Harman 1 Kilogram Fiyatı:  17,25 TL
Bim Berk Filiz Çay 500 Gramlık Paket Fiyatı: 9,45 TL
Bim Berk Çay Bergamotlu 500 Gram 9,75 TL
Bim Ofçay Tiryakisine 1 Kilogramlık Paket Fiyatı: 20,95 TL
Bim Lipton 1 Kilogram Çay Fiyatı: 23,95 TL
Bim Berk Tomurcuk Çay 100 Gramlık Kutu Fiyatı: 2,45 TL

1 yorum:

  1. Yıl sonuna doğru yükselişe geçer. Bu fiyatlarda kalmaz.

    YanıtlaSil

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.