Bim Pirinç Fiyatı

Bim pirinç fiyatı, temel tüketim ürünlerimizden biri olan pirinci uygun fiyata satın almak isteyenlerin aradıkları ürünlerden. Bim marketlerde satılan pirinci kullananların da görüşlerine yer verdiğimiz yazımızda Bim'de satılan pirinç çeşitleri ve Bim pirinç fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Bim Pirinç Çeşitleri Neler?

Bim marketlerde satışta olan pirinçleri iki gruba ayırmak mümkün. İlki Bim pilavlık pirinç ikincisi ise Bim Baldo Pirinç. Bim marketlerde uygun fiyatlı pirinçler pilavlık pirinç olarak adlandırdığımız pirinçler. Ancak bu pirinci kullananlar pirincin kalitesinden şikayetçi olabiliyorlar. Bunda elbette pirinç pişirme yöntemi de etkili olabilir. Görüştüğümüz ve gerçekten beğenilen pirinçler ise Bim Baldo pirinçler.

Bim Pirinç Markaları


Bim marketlerde satılan pirinç markası olan Bim Efsane Pirinç, en çok tüketilen pirinç markalarından biri. Bim marketlerde bulabileceğiniz Efsane markalı pirinçlerin pilavlık ve baldo türleri bulunuyor.

Bim Efsane Pilavlık Pirinç Fiyatı

Bim tüm ürünlerde olduğu gibi, özellikle temel tüketim ürünlerinde oldukça uygun fiyatlı markalar ve gıdalar satıyor. Efsane pilavlık pirinçler, turuncu renkteki paketleriyle baldo pirinçlerden kolayca ayrılıyor. Bim Efsane pilavlık pirinç 5kg ve 2,5kg'lık paketlerde sunuluyor.
Bim Efsane Pilavlık Pirinç 5kg Fiyatı: 17,95TL
Bim Efsane Pilavlık Pirinç 2,5kg Fiyatı: 9 TL

Bim Efsane Baldo Pirinç Fiyatları

Bim Efsane Baldo Pirinçler, yeşil renkli paketlerde raflardaki yerini koruyor. Bim için özel üretilen baldo pirinçler fiyatlarıyla doğru orantılı olarak daha küçük boyutlarda satışa sunuluyor. 2,5kg ve 1kg'lık paketleri bulunan pirinçlerin fiyatları şöyle:
Bim Efsane Baldo Pirinç 2,5kg Fiyatı: 13,50 TL
Bim Efsane Baldo Pirinç 1kg Fiyatı: 5,95 TL

Gerek pilavlık ve gerekse baldo pirinçlerin ithal ürünler olduğunu belirtmekte yarar var. Bunu şunun için belirtmek istiyorum, yerli ve özellikle Osmancık pirincine ve damak tadına alışkın olanlar için bu pirinçler lezzet bakımından farklı gelebiliyor. Bim pirinç fiyatlarını ve Bim marketlerde satışta olan pirinç markalarını tanıtmaya çalıştığımız bu yazımız Ağustos 2017 verilerini baz almaktadır.

Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.