Bim Un Fiyatları

Bim un fiyatları, mutfakların değişmez lezzetlerine açılan kapı olan unun çok daha uygun fiyata satın alınabilmesi için önemli. Hamur işlerinden ekmeğe kadar hemen tüm gıdaların içinde yer alan temel tüketim maddelerimizin başında yer alan un, Türk mutfağının değişmeyen malzemelerinin de başında gelmekte. Hesaplı alışveriş hepimiz için gerekli. Bunun için Bim marketlerde satılan un fiyatları, mutfak harcamalarımızın çok daha uygun fiyatlarla karşılanmasında önemli bir gideri oluşturuyor.

Bim'de Satılan Un Markası

Bim marketlerde uzun süredir satışta olan ve müşterilerin beğenisini kazanan bir marka var,
Bim Efsane Un. 
Bim'de farklı ebat ve ağırlıklarda satışta olan Efsane Un, piyasada bulabileceğiniz hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir ürün. Bunu Bim marketlerdeki satış istatistiklerinden de anlayabilirsiniz. Bim un, marketler zincirinin en çok satış yaptığı temel tüketim ürünlerinden biri.

Bu yazımızda Bim'in kendi markası haline gelen Efsane marka un çeşitlerini ve Bim un fiyatlarını aşağıdaki listede sunuyor.

Bim Un Fiyatları 2018

Yazımızı hazırladığımız Ekim ayı içinde ve 2019 yılına yaklaştığımız şu aylarda yılbaşına kadar değişmesi beklenmeyen un fiyatlarını sizler için hazırladık. Bim'e gitmeden un fiyatlarını öğrenmek için aşağıda bulunan fiyat listesine göz atmanız yeterli olacaktır.

Bim Efsane Un iki farklı pakette satışa sunuluyor. Birincisi 2kg'lık paketler ikincisi ise 5kg'lık ekonomik paketler. Aralarında çok büyük olmasa da elbette 5kg'lık paketlerin her zaman daha avantajlı olduğunu söylemeliyiz. Ancak henüz Bim'den un satın almamışsanız ve denemek istiyorsanız mutlaka 2kg'lık paketler size avantaj sağlayabilir.

Bim Efsane Un 2kg'lık Paket 3,45 TL
Bim Efsane Un 5kg'lık Paket 7,95 TL fiyat avantajı sunuyor.

Burada 5kg'lık paketlerin 7,95TL'den satışta olduğunu ve Ekim 2018'e özel 50 kuruşluk bir indirim yapılarak fiyat 7,45TL olarak belirlenmiş.

1 yorum:

  1. Suan 2 kilo un 5,45 ben buradan baktim elimde okadar param vardi orda magdur oldum bu siteye guvenmeyin berki degismis olabilir 2019 dayiz

    YanıtlaSil

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.