Renkli Sunum Çantası Nedir?

Son günlerde özellikle marketlerde ve sıklıkla internette karşılaştığımız renkli sunum çantası nedir, sorularına cevap  olarak kaleme aldığımız bu yazımızı hazırlarken bizler, okurken de ümit ediyoruz ki sizler eğleneceksiniz.

Sunum çantası, sunum dosyası derken, nihayet bunların minik boyutlu ve içinde evraklar, zarflar olmayan, şirin ve küçük boyutlu minik birer plastik çanta düşünün. İşte renkli sunum çantası nedir sorusunun cevabı tam olarak bu.

Renkli Sunum Çantası Nasıl Kullanılır?


Boyutları 12X9cm. Bu nedenle çok büyük eşyaların içine yerleştirilmesi kolay olmayabilir. Ancak kalemlik, şekerlik ya da çok sevdiğiniz çerezlerinizi keyifle ve eğlenceli bir biçimde sunmanıza olanak sağlayabilir.
Masanın üzerinde bir kalemlik olarak kullanabileceğiniz gibi, takılarınızı içine koyabileceğiniz küçük bir çanta haline de gelebilir. Ya da dilerseniz çubuk kraker olmasa bile, balık krakerleri eğlenceli bir biçimde sunabilirsiniz. Küçük kız çocukları olan anneler için sürekli kaybolan lastik saç tokalarına uygun bir yer haline gelebilir.

Renkli Sunum Çantası Fiyatı

Renkli Sunum Çantası satın alırken tekli olarak bulamayabilirsiniz çünkü fiyatlar oldukça uygun yaklaşık olarak 1,5TL fiyatlarda. Ancak Bim 11 Ağustos 2017 Cuma Aktüeldeki fiyatı 1,00TL. Görerek almanızı tavsiye ederim. Tamamı plastikten üretiliyor. Genellikle birkaç farklı rengi var; sarı, mavi, kırmızı, pembe gibi.

Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.