A101 Mağaza Sayısı

A101 marketler zinciri ülkemizdeki indirim marketler zincirlerinin en büyüğü oldu. Son günlerde A101 mağaza sayısı ile ulaştığı nokta, onları en çok mağazası bulunan indirim marketi yapmaya yetiyor. Bu sayıyı aynı zamanda bir dünya rekoru.

A101 Mağaza Sayısı ile Lider İndirim Marketler Zinciri Oldu

A101 Mağaza Sayısı Kaç?

A101 marketler 81 ilde açtığı mağazalarla son iki aydır Türkiye'nin en fazla mağaza sayısına sahip marketler zinciri oldu. Sıkı durun 81 il ve 900'ün üzerindeki ilçelerde faaliyet gösteren A101 marketler şu anda (Ekim 2017 itibariyle) toplam 7000 mağaza sayısına sahip. 

A101 Size En Yakın Market

7000 mağaza sayısıyla neredeyse her caddede kolayca bulabileceğiniz A101, aynı zamanda yaşadığınız yerde sizlere en yakın market durumunda. Rakibi Bim'in aksine uygun fiyatlı ürünler yerine marka ürünlerin çok daha uygun fiyatlara sizlere ulaştırmayı amaçlayan A101'in kendine has farklı bir profilde müşterisi bulunuyor. Milyonlarla ifade edilen müşteri sayısıyla, sunduğu marka ürünlerle kalite grubunu bir tık yukarıda tutmaya devam ediyor.
Perşembe indirim günlerinde yüzlerce ürüne ve markaya yer verebilen Türkiye'nin dev marketler zinciri, deyim yerindeyse mahallenizde artık unutulan bakkalların ve küçük marketlerin yerini alıyor.

Fazla Mağazası Olması Pazar Lideri Yapmıyor

Son iki haftadır gerek mağazalarında ve gerekse televizyonda yaptığı reklamlarla Türkiye'nin en büyük mağazalar zinciri olarak bahsedilse de indirim marketçiliğinde lokomotif hala Bim. Bim'in kaç şubesi var yazımızda da değindiğimiz gibi kurulduğu günden bu yana Bim marketler yıl içinde yaptığı ciro ve kar oranlarıyla ülkemizin en büyüğü olma özelliğini koruyor. A101 Mağaza sayısını merak edenler için güncel bilgileri paylaştığımız sitemizde A101'in her hafta indirimdeki ürünlerinin tanıtıldığı aktüel sayfalarını, tanıtımı ve satışı yapılan ürünler hakkında yorumları ve detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.