Bim Su Isıtıcı

Bim su ısıtıcı almak isteyenler için Bim'e su ısıtıcı ne zaman gelir, fiyatı nedir, kaliteli bir ürün mü, kullananlar ne diyor, sizler için araştırdık. Çok yakında raflardaki yerini alacak olan Bim su ısıtıcı için aradığınız her şeyi sayfamızda bulacaksınız.

Bim'e Su Isıtıcı Ne Zaman Gelecek?

Bim marketlerde dönemsel olarak indirimli ürünler arasında kendine yer bulabilen çok satan ürünlerden biri de su ısıtıcılar. Kaliteli ve uzun ömürlü su ısıtıcı almak istiyorsanız bu ürün sizin için fırsat ürünü diyebiliriz. 3 Kasım 2017 Cuma günü Bim'e ısıtıcı geliyor.

Bim Su Isıtıcı Özellikleri Neler?

Bim deyince biraz düşünen ve kalitesini mutlaka yerinde görmek isteyenler için oldukça iddialı bir su ısıtıcı ile karşılaşacaksınız. İnoks yani parmak izi bırakmayan teknolojisi ile sürekli temizlik gerektirmeyen bir ürün. 1,8 Litrelik hacmi ile ihtiyacınız olana suyu kolayca ısıtabilirsiniz.
Çelik gövdeli, darbelere dayanaklı bu ürünün kablosuz kullanım özelliği oldukça işlevsel.
Otomatik kapanma özelliği sayesinde su kaynadığında otomatik olarak kapanarak hem güvenlik hem de ekonomik bir kullanım sunuyor.
Unutmadan ağızlık damlatmayan özelliklerde tasarlanmış. Suyu dökerken damlatma endişesi taşımanıza gerek yok.

Bim Su Isıtıcı Fiyatı

Bim'de satılacak olan ısıtıcılar fiyat avantajı ile öne çıkıyor. Muadil piyasa ürünlerinden yaklaşık olarak %10 ile %20 arasında indirimli olarak satışa çıkacak olan ürünün fiyatı 39,90 TL. 
Hem dayanıklı hem sağlam hem de uygun fiyatlı bir su ısıtıcısına ihtiyacım var diyenlerin kaçırmaması gereken bir ürün. 

Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.