Bimcell Dopdolu Paket

Dakikalar idare ediyor da internete bir çözüm arıyorsanız, Bimcell dopdolu paket tam da ihtiyacınız olan 4GB interneti kullanımınıza sunuyor. Hem konuşma hem de bol internet paketini uygun fiyata arayanlardansanız Bimcell Dopdolu Paket hakkında detaylı bilgi sunduğumuz bu yazımız tam da ihtiyacınıza yönelik olabilir.

Artan iletişim giderleri hepimiz için büyük bir harcama kalemini oluşturuyor. Şöyle bir düşündüğümüzde bir evde 4 kişilik bir ailenin; çocukların lise ve üniversiteli olduğunu da düşündüğümüzde, tam 4 adet cep telefonu faturası var. Eğer faturasız hatlar kullanıyorsanız aylık minimum TL yükleme giderleri derken oldukça büyük bir harcama kalemi oluşturuyor. Daha geniş aileler düşünüldüğünde neredeyse kira fiyatlarına yakın ödemeler söz konusu. Peki bunları en aza indirmenin yolunu arayanların başvurduğu ilk adreslerden biri de Bim indirim marketlerin markası olan Bimcell faturasız hatlar olabilir.

Bimcell sunduğu ekonomik karma paketlerle müşterilerinin iletişim giderlerinde ciddi iyileştirmeler yapan bir servis haline geldi. Bu yazımızda youtube, whatsapp, face derken internette kısa sürede biten GB'lara kesin çözüm olabilecek uygun fiyatlı faturasız Bimcell tarifesinden, Bimcell Dopdolu Paketten bahsedeceğiz.

Bimcell Dopdolu Pakette Neler Var?

Paket içeriği oldukça yeterli bir konuşma süresi ve internet sunmakta. Her yöne sunulan 600 dk konuşma kullanım hakkına ek olarak 4GB'lık data kullanım hakkı sunuluyor. Bu 4GB lık kullanımı farklı uygulamalar ya da siteler için bir sınırlama olmadan tamamen özgürce kullanabilirsiniz.

Bimcell Dopdolu Paket Fiyatı

Dopdolu paket siz iptal etmedikçe devam ediyor. Aylık olarak ödemeniz gereken tutar 28TL. Aylık 28TL ile her yöne 600 dakika konuşma, Bimcellilerle sınırsız konuşma, 4 GB internet kullanımı ve aylık yükleyeceğiniz 20TL ve üstü yüklemede +1GB internet ve hediye 500 sms sahibi olabilirsiniz.

Bimcell Dopdolu Paket İçeriğinde SMS Yok Ama Üzülmeyin

Evet SMS yok ancak Bimcell, sms sorunlarına da kendine uygun bimce bir çözüm bulmuş durumda. Aylık mesajlaşma için kullanacağınız sms adedi 500 altında ise paketinizin devamı için yapacağınz 20TL ve üzeri yüklemelerde yükleme yaptığınız ay için bedava 500 SMS kazanmış oluyorsunuz.

Nasıl Bimcell Dopdolu Paketli Olabilirim?

Bimcell dopdolu paket dünyasına dahil olmak için yapmanız gereken oldukça basit. Zaten bir Bimcell müşterisi iseniz yapmanız gereken tek şey, Bim müşteri hizmetleri numarası olan 4551'e bir kısa mesaj göndermek. Bimcell Dopdolu Pakete geçmek için DOPDOLU yazıp 4551'e mesaj atıyorsunuz. Birkaç dakika içinde onay mesajınız cep telefonunuza geliyor ve artık sizler de bir Bimcell Dopdolu Paket sahibi oldunuz. Tarifeyi her ay tekrarlamanıza gerek yok. Bakiyeniz olduğu müddetçe tarifeniz otomatik olarak kendini her ay yeniliyor. Ancak ilk kez Bimcell markasını duyuyor ya da bu tarifenin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek uygun fiyatlı bir tarife olduğunu düşünüyorsanız, bir Bim şubesine giderek yeni bir Bimcell hat satın almanız gerekiyor. Bimcell hat ne kadar yazımızda bu konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bimcell Dopdolu Paket İptal Etme

Bimcell dopdolu iptal etmek istiyorsanız, tarifeye üye olurken yaptığımız gibi kolayca bu paketten çıkış yapabilirsiniz. Paket iptali için yapmanız gereken tek şey, IPTAL DOPDOLU yazıp 4551'e SMS göndermek. Böylece mevcut tarifenizi iptal ettirmiş oluyorsunuz.

Bimcell Karma Paketlerden En Uygunu

Bimcell dost paketi, Bimcell ideal paket ve Bimcell üçlü 3GB paketlerine oranla biraz daha yüksek bir ücreti bulunan tarifenin diğerleri arasında interneti en yüksek paket olduğunu söylemeliyiz. Yalnızca internet kullanım hakkıyla bile piyasada bulanan pek çok operatörün benzer tariflerinden çok çok daha uygun bir paket olan Bimcell Dopdolu Paket, Bim indirim marketlerin müşterilerine sunduğu oldukça cazip fiyatlı bir tarife.

Bimcell Dopdolu Kalan Sorgulama

Mevcut tarifeniz içinde kalan kullanım haklarınız ve kullanım bilgilerinizi öğrenmek de oldukça kolay. KALAN yazıp 4551'e mesaj atmanız yeterli. Gelen mesajdan ay sonuna kadar geçerli kaç mb internet, kaç dakikalık konuşma hakkınız kaldığınız öğrenebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.