Bim Blender Seti

Bim fırsat ürünleri arasında yıldız ürün olarak öne çıkan Bim Blender setini sizler için inceledik. Fakir markasıyla satışa sunulacak olan blender setinin tam anlamıyla fiyat / performans ürünü olduğunu söylemek gerekiyor.

Mutfakların ikinci yardımcısı olan blender robot setleri mutfaktaki parçalama, doğrama ve karıştırma işlemlerinin hepsini tek elden gerçekleştirmenizi sağlayan harika ürünler. Mutfağınızda hem robot hem de blender seti olsun istiyorsanız bu ürün sizin için oldukça ekonomik bir çözüm olabilir. Unutmadan Fakir'in Alman kalitesi olduğunu belirtelim.

Bim Blender Robot Seti İçeriği

Set olarak Kasım ayında indirime girecek olan fırsat ürün, blender ayağı, çırpıcı ve ölçme kabından oluşuyor. Hem blender ayağının hem de çırpıcının paslanmaz çelik olması uzun yıllar sorunsuz ve sağlıklı bir kullanım sunacaktır.

Blender Robot Set Özellikleri

Hem bir doğrayıcı hem de bir çırpıcı olabilen bu set, mutfakta pratik olarak çırpma ve doğrama işlemlerinizi kolaylaştırıyor. 1100 Watt güç üretebilen mutfak aletinizin 2 farklı hız ayarı ile çırpma işlemlerinizi dilediğiniz hızlarda gerçekleştirebilirsiniz. Şık görünümü ve yer kaplamayan özelliği ile elinizden düşüremeyeceğiniz yeni mutfak aletiniz olmaya aday.

Bim Blender Seti Fiyatı

Türkiye genelinde 6000 mağaza sayısına ulaşan marketler zincirinde satışa çıkacak olan Bim blender robot seti fiyatı 125 TL. Muadil fiyatları ancak bilinmedik markalarda bulabilirsiniz. Ancak Fakir marka blender robot seti en uygun fiyatlarla yalnızca Bim marketlerde satışta olacak.


Hiç yorum yok:

Bim Aktüel, Bim Aktüel Ürün Katalogları, Bim Aktüel Bu Hafta. Blogger tarafından desteklenmektedir.